YENİ SİTE VE FORUM
BO tarafından Paz, 08/19/2007 - 21:49 tarihinde gönderildi.

KARA GÜNEŞ RESMİ İNTERNET SİTESİ YENİ TASARIMI VE İÇERİĞİ İLE YENİDEN YAYINDA!
HER TÜRLÜ GÖRÜŞ İSTEK VE ÖNERİLERİNİ BU BAŞLIK ALTINA YAZABİLİRSİNİZ...

deneme
______________________________________________________________________________www.burakozbas.com
- Yorum göndermek için giriş yapın veya kayıt olun
BO tarafından Paz, 08/19/2007 - 22:01 tarihinde gönderildi.SELAM
BU SON HALİ MİDİR SİTENIN : )
İLK ÜYELERDENİM BO VE BRKT SİZİ YANLIZ BIRAKMIYORUM GÖRÜYORSUNUZ Kİ ??
* HİCRAN *
güselimsi tarafından Per, 08/23/2007 - 12:17 tarihinde gönderildi.Aman hicran sen nerde bizi yalnız bıraktın ki :)
DNAnGeL tarafından Paz, 08/26/2007 - 17:02 tarihinde gönderildi.Ölümüne kankayız:)
aslında ben Burağı takip ediyorum:)
ben onun tatlı baş belasıyım:)
güselimsi tarafından Salı, 08/28/2007 - 08:32 tarihinde gönderildi.evet hıcran bızı yanlız bırakma neden özelıkle bo?:D
brkt tarafından Çar, 12/26/2007 - 18:23 tarihinde gönderildi.selam dostlar,
yıllardır yanıtını aradığım bir soruyu burada hazır sizleri bulmuşken sormak isterim. bir kaset vardı ki elimde pek uzun zamanlar evvel.. bildiğim o kasetin bi tarafı siya siyabend bi tarafı karagüneş demosuydu. ama kaydının kaydı bi durumda silik silik şarkılar vardı. aradan yıllar yıllar geçti. istiklalde bizondan tüm siyasiyabendleri buldum.. ama ya karagüneşlerr?? ve yine zaman geçtide geçti. şincik bi baktım karagüneş sitesi ve indir indirebilirsen durumu... tamam çok güzel ama benim dediğim
______________________________________________________________________________şarkıları bunlar arasında bulamıyor gibiyim. gerçi birisi "yalan" ok.. ama bir şarkı vardıki hancı ve derviş hikayesi, bir taneside promethe.. prometheyide buldum digital ortamda.. ama hancı-derviş yok bunlar arasında
promethede yok üstelik. bi bilen varmıdır bu dediim şarkıyı. sizmiydiniz sööleyen yoksa kimdi be yav.. bi bilen varsa, pek bi hayra geçer.
Birbirimizin özgürlük sınırına değilde, özgürlüğüne saygı duyan nesillere ihtiyaç var.
oddyseus tarafından Pzt, 05/26/2008 - 09:32 tarihinde gönderildi.Merhaba. Ben Taksim'de dinledikten sonra hayran kaldığım Kara Güneş üyelerinden Özgür Bey ile konuşup forum platformunun düzenlenmesi veya değiştirilmesi ile ilgili bir sohbet etmiştim. Yani forumun kalitesinin ve görünümünün iyileştirilmesi için karşılıksız bir yardımda bulunmak istiyorum. Site yoluyla iletişime geçebilecek net bir kanal bulamadım. Bu mesajım görülürse iyi olur. Mail adresim broscker@hotmail.com ...Bu adresten bana ulaşılabilir ve genelde açıktır.
broscker tarafından Cts, 08/02/2008 - 07:05 tarihinde gönderildi.