Albüm

Albümünüz çok güzel olmuş. Bu güzel müziği bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler. Dinlerken çok keyif aldım. Umarım hep bu şekilde üretmeye devam edersiniz. İyi günler.

Kara Güneş'le henüz

Kara Güneş'le henüz tanışmış olmama rağmen, müziğiniz içime öyle bir işledi ki, bu yorumu yapma hakkını kendimde bulabildim.
İstiklal'de rastladım size, hem de kötü bir ruh haliyle, bana hakikaten terapi gibi gelmiştiniz. Uzun süre oturdum, dinledim, santur denen mucizevi aletin -evet bu müzik aletinden bihaber geçirilmiş onca yıldan sonra size müteşekkirim sanırım:)- tınıları doldu, doldu içime. Ney zaten iyileştirici özelliğe sahip bir nefes gibi. 12 telli gitarın kattığı zenginliği es geçemeyeceğim:) Elbette albümünüzü alırken duraksamadım bile. Parçalar/yorumlar çok iyi, bazıları fevkaladenin fevkinde. Dinlemediğim parçaları da orda dinleyebilme ve hep dinleyebilme şansı çok hoş elbette ama keşke hep yanıbaşımda olsanız, çalsanız çalsanız.. Velhasılı diyeceğim; -ekseriyet sanatçıların aksine- canlı perfomansınız, kayıttan çok daha iyi. Kayıtta vokaller biraz geri planda ve asenkronik olmuş, santurun sesi de boğuluyor gibi(ben onu kutsadım ya, belki ondan bana öyle geliyor) Umuyorum profesyonel şartlarda kayıda girme şansını bulursunuz. O vakıt bir kez daha alacağım albümü.
Favori yorumum da Üç Telli Turna, bunu da eklemiş olayım.

estranged tarafından Salı, 06/17/2008 - 13:20 tarihinde gönderildi.
karagüneşle tanışmak

karagüneşle tanışmak tesadüf eseri youtube gezerken oldu ve çok etkilendim ama şöyle bir problemim var albümlerini bulamadım bu konuda yardım istiyrum hepsini yürükten kutluyorum saygılarımı sunuyorum ve bursaya bekliyorum desem gelirmisiniz acaba ??? ama albüm konusunda bana yardımcı olun lütfen

dmn_16 tarafından Cts, 07/05/2008 - 09:59 tarihinde gönderildi.

Yorum izleme seçenekleri

Yorumların gösteriminde tercih ettiğiniz şekli seçerek değişiklikleri etkinleştirmek için "Ayarları kaydet"i tıklayınız.

Kullanıcı girişi

Kimler çevrimiçi

Şu an 0 kullanıcı ve 0 ziyaretçi çevrimiçi.

Anket