Selamlar, Dan akşam 17:20 vapuruna binmiştim ve çok yorgundum, biden başımı koltuğa koymuştum önceki gün 1 saat uyku ile duruyordum (malum öğrenci durumu finaller var proje yetiştirmek lazım) tam uykuyu dalacakken bir ses kulaklarımdan beynime doğru masaj yapmaya başladı. Önce uykum dağıldı ve sonra rahatlamaya başladım, "YILDIZ" parçası ve "KARA TOPRAK" parçasını seslendirdiniz, önce her zamanki gibi klasik çingeneler vardır kötü dabruka çalarak para toplarlar önce o izlenimdeydim. Ama kaliteli müziğinizle herkesi büyülediniz. Kıvırcık saçlı arkadaşın çaldığı iran çalgısı muhteşemdi sadce iran çalgısı değil davul ve gitarla uyum süperdi. Bir cd nizi aldım, sitenize girdim ve bazı mp3leri bilgisayarıma indirdim. DOĞU EXPRESİ çok hoşuma gitti tekrar tekrar dinliyorum. BAŞIRILARINIZ DEVAMINI DİLİYORUM İsmail Doğan
Merhabalar,benim bir ricam olacak karagüneş-turna adlı müziğini mp3 olarak dinlemekte istiyorum mesela telefonumda ama bir türlü ne yaptıysam olmadı ama eğer olursa gerçekten çok sevinirim...saygılarımla.
İş budur ki Kara
İş budur ki Kara Güneş'in bu güzelliği, hoşluğu bir durumun sonucu gibime geliyor.En basitinden müziklerinin dağıtımını kendi imkanlarıyla yapıyor olmaları...Yani herhalde şu kirli üretim-tüketim ilişkisinin en uzağında kalmayı becerildiğinden midir nedir bu müziğin insanı alıp biryerlere götürmesi, sonrasında geri getirmemesi...
______________________________________________________________________________yaşamak bir ortamın çaresiz tutsağı olmaktır
Ben Kardeşim sayesinde
Ben Kardeşim sayesinde tanıştım Kara Güneş'le. Teşekkür ederim Kemoşum, bana böyle karışık duygular yaşattığın için. Ve böyle bir grubun içinde yer aldığın için gurur duyuyorum seninle. Ablasının bitanesi... Ama grup üyeleri arasında bir tek senin fotoğrafın yok. Lütfen, Kemal Emirel'in de fotosunu görmek istiyoruz. xxx
harikasınız ya daha 15
harikasınız ya daha 15 dakıka once ızledım sızı ve sıteye uye oldum...başrılar..
Var olun. Adana'dayım ve
Var olun. Adana'dayım ve sizi henüz canlı dinleme fırsatını bulamadım ama müziğiniz hep yanımda. şarkılarınızdan aldığım zevk başka bir şeye değişilmez, sizi herkes bilmeli. bilsinler ki gittikçe daralan o bakışlarında, akıllarında yeniden atsın bir kıvılcım, genişlesin ufukları, nedir müzik,sanat bilsinler. Kara Güneş, SiyaSiyaBend, Alatav her zaman yanınızdayız ve müziğimizi herkes bilecek!
arkadaşlar ne olur bu
arkadaşlar ne olur bu güneş sönmesin
Emege saygili, muziginize
Emege saygili, muziginize hayran olmamak elde degil... Tani$mamiz guzel bir rastlanti oldu. $ahsen olmadi malesef yurt di$inda fransadayim. Internette radyo dinleme siteleri icin, kendime bir rumus alirken KARA GUNES ismi almi$tim ve zamanla bu isimi severken nette bu isime bakiniyordum sizin siteye denk geldim ve resmen buguledi muziginiz (abartmiyorum!), $ansim varmi$! Elimden geldikce sitenize degerli arkada$larimi yonlendiricegimden eminim, hepsi muzik severler. Ayrica COMME BOHEMIA eserinizdeki seslendirmeyi muhte$em buldum: ana dilim gibi bildigim fransizcayi bu harika yorumu yapan arkada$iniz LORNA PRIOUX a saygilar! Seciminiz Arthur Rimbaud $airin guzel $iirine harika bir renk vermi$siniz... saygilar paristen CAN.
yolunuzun açık olması
yolunuzun açık olması dileği ile......................oktay akgul
_______________________________________________________________________________oko_
Uzak the Band olarak
Uzak the Band olarak sokağın sesini selamlıyor sevgilerimizi yolluyoruz.